PURPLEPINK.SE, - Webbutik powered by www.talex.se    Personlig rådgivning 
 
 Varukorg (0)  
Meny
  Tillverkare
  Nyheter


Instagram
Powered by
Talex Webshop
 Light Renew Gel

Eneomey Light Renew Gel

 SEK: 645:- 

Hudtyp: Fet hud, acne, solskadad hud

Light Renew Gel - Depigmenterande nattgel för fet eller förtjockad hud, baserad på glykolsyra och phyticsyra. Light Renew Gel baseras på samverkan mellan glykolsyra och phyticsyra för att reglera syntesen av melanin och stimulera förnyelsen och homogeniseringen av cellpopulationen.
Glykolsyra har en keratolytisk effekt, vilket innebär att den löser upp det protein som hudcellerna är upbyggda av. När vi skalar av de döda hudcellerna så sätter vi fart på cellnydelningen i yttre hudskiktet epidermis. Dessutom stimulerar vi det djupare hudskiktet dermis så att mängden kollagen, elastin och hyaluronsyra ökar. Detta leder till en hy med ökad spänst, glans och lyster. Glykolsyran möjliggör också att det blir lättare för antioxidanterna i den medicinska hudvården att penetrera ned i dermis där de verkligen kan göra stor nytta.

Användning: Applicera Light Renew Gel på kvällen efter rengörig med Cleanser Face& Body på de ytor du vill behandla. Kan användas på dagtid, men då bör man undvika att exponera huden i UV-ljus.

Storlek: 30 g

Antal:Copyright © 2011 - 2021 PURPLEPINK.SE

Med reservation för tryckfel och förändringar.

order@purplepink.se     |     PURPLEPINK     order@purplepink.se     Djäknegatan 1     21135 Malmö     Telefon kräm hudvrådsstudio 040-160000     |     556894-2469